Am deschis magazinul de gravura laser Gravez.ro! Vizitati-ne la magazin.gravez.ro
Alegeti limba: Romana Engleza

MyFav.ro

Creaza Acum!

Acesta este primul pas in procesul de creatie: trebuie sa alegi ceea ce vrei sa faci. Pentru aceasta ai mai multe posibilitati, enumerate mai jos. Pentru o descriere mai detaliata, poti consulta si "Ghidul de creatie".

1. Descarca un template

Descarca unul din template-urile pe care ti le punem la dispozitie si schiteaza-ti modelul in acesta. Mai multe detalii gasiti in pagina Proiectare

2. Foloseste un model gratuit

Poti folosi unul din modelele gratuite disponibile in "Galeria de modele gratuite". Acesta poate fi folosit asa cum este sau il puteti descarca si modifica dupa bunul plac.

3. Deseneaza si trimite

Daca ai probleme cu proiectarea unui model in programele de grafica vectoriala, nu-ti fa griji, mai ai o optiune. Poti sa-ti desenezi modelul folosind un marker si o foaie de hartie. Sau daca vrei poti sa-l desenezi folosind o tableta grafica. Dupa ce ai terminat, fa-i o poza si uploadeaz-o pe site. Mai multe detalii despre aceasta metoda poti afla din pagina aceasta.

4. Foloseste o fotografie

Daca doresti sa imprimi o fotografie pe lemn, plastic, materiale speciale, textile sau poate sticla, acesta este procedeul ce trebuie urmat. In primul rand trebuie sa alegi o fotografie de calitate cat mai buna in care subiectul principal sa fie in prim plan si sa nu aiba nimic care sa blocheze visibilitatea. Apoi ii faci upload pe site, iti alegi materialul pe care doresti imprimata imaginea si plasezi comanda. Mai multe detalii despre aceasta metoda poti afla din pagina "Fotogravura"

Uploadeaza modelul sau Foloseste un model gratuit