Am deschis magazinul de gravura laser Gravez.ro! Vizitati-ne la magazin.gravez.ro
Alegeti limba: Romana Engleza

MyFav.ro

Fotogravura

Ati dorit vreodata sa oferiti celor dragi un cadou cu adevar special. Ceva care sa replezinte cat de mult va ganditi la ei si ce mult inseamna ei pentru dumneavoastra? Poate o fotografie mai speciala ar fi solutia?

Fotogravura este o metoda de a reprezenta o fotografie intr-un mod deosebil. Consta in reproducerea unei fotografii prin gravura. Si pe poate realiza pe o sumedenie de materiale, cum ar fi lemnul, granitul sau sticla. Poate fi realizata chiar si pe materiale textile, ca blue-jeans.

Niciodata nu a fost mai usor sa realizati un cadou cu adevarat special. Tot ce trebuie sa faceti este sa urmati pasii de mai jos:

  1. Alegeti fotografia dorita si uploadati-o pe site-ul nostru
  2. Selectati materialul pe care doriti sa fie tiparita fotografia
  3. Plasati comanda

Asta e tot! Pentru o descriere mai detaliata, poti consulta si "Ghidul de creatie".

Sunt cateva lucruri pe care ar trebui sa le luati in considerare in momentul in care doriti sa realizati o fotogravura. Pentru o calitate cat mai buna a produsului final, recomandam urmatoarele:

  • rezolutie minima 300 dpi - acest lucru determina calitatea fotografiei prin numarul de puncte pe inch, mai exact densitatea de puncte tipografice pe o suprafata. Cu cat aceasta este mai mare, cu atat calitatea imaginii este mai buna. Combinat cu o dimensiune mare a fisierului, ofera o calitate mai buna produsului final
  • contrast bun - un alt factor esential este contrastul. O imagine cu un contrast bun este aceea in care se observa clar diferentele dintre zonele luminoase si cele intunecate. In cazul fetei unei persoane de exemplu, un contrast bun este acela in care se observa clar trasaturile fetei.
  • vizibilitate - evident este esential ca vizibilitatea obiectului/persoanei ce este reprezentat prin fotogravura trebuie sa fie maxima. Fotografia poate fi decupata sa arate doar ce trebuie gravat, dar daca nu se poate, obiectele care impiedica vizibilitatea pot dauna calitatea produsului final.

Pentru a face o comanda acum, mai intai trebuie sa va logati. Daca nu aveti deja un cont la noi, va puteti crea unul gratuit foarte usor folosind formularul din pagina Creaza cont.


Pasii creatiei

Pasii de mai jos exprima pe scurt intregul proces de creatie. Urmand acesti pasi, vei putea sa-ti adaugi produsele pe site si vei putea comanda produse pentru tine sau pentru clientii tai, castigand bani din aceasta. Pentru o prezentare mai detaliata a procesului de creatie, vizitati sectiunea "Ajutor" a site-ului nostru. Daca mai aveti nelamuriri, puteti sa ne contactati folosind formularul din pagina de "Contact".

Deseneaza
proiecteaza deseneaza
Uploadeaza
uploadeaza
Taiem/gravam
taiem si gravam
Il livram
livram produsul
Asamblezi
asambleaza produsele
Si vinzi
vinde produsele