Am deschis magazinul de gravura laser Gravez.ro! Vizitati-ne la magazin.gravez.ro
Alegeti limba: Romana Engleza

MyFav.ro

Termeni si Conditii

Acest site este un ajutor pentru designerii care vor sa-si realizeze produsele dupa propriile planuri, si sa comercializeze produsele si/sau planurile lor.

Proiectantii raman proprietarii drepturilor de autor ale propriilor produse si planuri.

Acesti temeni si conditii se refera numai la utilizarea acestui site, a serviciilor pe care le oferim si ale operatiilor pe care le facem cu inregistrarile clientilor (conturile).

Acccesand acest site sunteti de acord ca ati inteles si acceptat acesti termeni si conditii de utilizare. Ne rezervam dreptul de a schimba acesti termeni periodic, aducand amendamente care vor intra in vigoare de la data la care au fost postate.

Cum vor opera proiecantii si vanzatorii cu Myfav.ro:

Acestia vor trebui sa-si faca un cont pe site - aceasta inregistrare este gratuita. Myfav.ro le pune acestora la dispozitie un magazin online de prezentare a produselor, unde isi pot prezenta produsele si proiectele.

Atentie: toate produsele si schitele pe care le upload-ati pe site, trebuie sa va apartina, sau trebuie sa aveti acordul explicit al creatorului sa le folositi.

Realizarea produselor si ale schitelor:

Designerii si vanzatorii trebuie sa faca o comanda, in care sa specifice materialul si cantitatea produselor sau subansamblelor. Din momentul ce s-a dat comanda, nu poate fi anulata fara acordul nostru. Costurile de anulare imediata sunt de 40 Euro.

Dupa realizare, le vom impacheta si trimite la adresa comunicata de beneficiar, urmand sa se efectueze plata in modalitatea si perioada stabilita de comun acord.

Va puteti face publicitate punand imagini ale produselor pe myfav.ro, unde vor fi vazute de toti cei care viziteaza site-ul.

Vanzarea produselor

Posibilii clienti va vor putea contacta direct, fara interventia noastra, si veti putea stabili cu ei modalitatile de plata si transport.

Myfav.ro nu va cumpara sau vinde produsele sau planurile, si nu acorda nici o garantie privitoare la plati sau furnizarea produselor catre clientii dvs.

Cumpararea produselor:

Oricine poate vizita magazinul on-line si trimite o cerere de cumparare autorului sau vanzatorului.

Procesul de fabricare:

Nici un produs realizat de noi, conform schitelor/imaginilor trimise pe site, nu vor putea fi returnate pe motive neintemeiate. Putem garanta doar faptul ca produsele vor fi realizate conform specificatiilor dvs. si ca vor fi facute in conformitate cu procedeele folosite de noi. Nu putem garanta ca produsele se vor potrivi unui anume scop particular.

Daca produsele au defecte, va rugam sa ne contactati mai intai, si sa ne comunicati natura defectului si orice alte detalii vom solicita. Nu trimiteti produsul inapoi, inainte de a avea acceptul nostru.

Orice cerere de garantie trebuie facuta imediat ce a fost constatat defectul, dar nu mai tarziu de 15 zile de la expedierea acestuia.

Transportul:

Cat timp vom face toate eforturile posibile pentru a expedia produsele la destinatar, nu vom putea fi facuti responsabili pentru posibilele intarzieri sau nelivrari. Livrarea se considera facuta in momentul cand coletul ajunge la adresa specificata de beneficiar.

Conflictele dintre vanzatori si cumparatori:

Nu ne asumam nici o responsabilitate pentru calitate produselor sau a schitelor (inclusiv calitatea planurilor si a finisajelor). Nu monitorizam si nici nu verificam calitatea si forma fiecarui produs sau schita care ajung pe site, asa ca nu putem fi facuti responsabili pentru eventualele probleme aparute. Cumparatorii vor discuta/negocia direct cu vanzatorii, fara interventia noastra.

Conturi utilizatori:

Fiecare cont de utilizator este asociat unei singure persoane. Nu este permis ca acesta sa fie folosit de mai multi utilizatori. Ne asumam dreptul de a suspenda orice cont de utilizator pentru practici incorecte, si de a refuza orice alta inregistrare a utilizatorului.

Proprietatea intelectuala:

Designerii isi pastreaza drepturile de autor asupra propriilor produse sau schite. Acesti vor garanta myfav.ro doar dreptul neexclusiv, limitat, de a afisa aceste produse/planuri incarcate pe site. Aceste drepturi intra in vigoare de la data in care imaginile produselor/planurile au fost puse pe site, si continua pe o perioada de 6 luni dupa ce acestea au fost scoase.

Acordand aceste drepturi noua, nu va limiteaza dreptul de a acorda aceleasi drepturi si altor persoane. Trebuie sa ne informati de orice schimbare a drepturilor de autor a planurilor sau a unor parti din ele.

Drepturile noastre de autor

Avem toate drepturile de a folosi si furniza serviciile de pe acest website, tot continutul site-ului (date, text, imagini, filme, articole, ilustratii...), neincluzand produsele si schitele trimise de beneficiari.

Nu aveti dreptul de a afisa sau distribui continut din nici o parte a site-ului sau continutul sau in public sau pe internet, fara acordul nostru explicit.

Orice incalcare a drepturilor de autor va fi pedepsita conform legilor care reglementeaza drepturile de autor in Romania si Comunitatea Europeana.

Informatiile utilizatorilor:

Utilizarea site-ului si a serviciilor oferite vor genera unele informatii/date care vor fi pastrate pe medii de stocare digitale. Acestea si modul in care le vom folosi, fac parte din politica noastra de confidentialitate.

Va dati acordul ca noi vom folosi aceste date pentru a va oferi servicii cat mai bune. Exemple de utilizare a datelor: administrarea contului de utilizator, mentinerea unui contact cu clientii pentru informarea cu privire la noutatile aparute, pentru transportul produselor, etc. Puteti face oricand o cerere prin care sa ne solicitati informatiile personale aflate in posesia noastra sau sa ne cereti corectarea oricaror greseli.

Responsibilitatile noastra:

Noi furnizam accesul la acest site si depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca functioneaza corect, dar nu putem garanta ca va functiona fara intreruperi si erori. Ca urmare, nu suntem responsabili pentru pierderi suferite ca urmare a intreruperii in functionare a site-ului (din orice motive), suspendarea accesului pe site sau stergerea contului de utilizator, etc.

Responsabilitatea utilizatorilor:

Accesul la site se face pe baza unui nume si a unei parole, pe care o puteti schimba oricand doriti. Fiecare utilizator isi asuma responsabilitatea pentru accesul neautorizat,ca urmare a nepastrarii confidentialitatii/sigurantei datelor de acces. Deasemenea va fi responsabil pentru orice activitate facuta prin contul lui, atat timp cat nu am fost anuntati de un posibil acces neautorizat.

Responsabilitatea designer-ilor/proiectantilor:

Myfav.ro furnizeaza servicii de transformare a ideilor dvs. in realitate. Va asumati responsabilitatea pentru:

 • a. calitatea design-ului si produsul rezultat,
 • b. transmiterea pe server a fisierelor corecte, in conformitate cu cerintele noastre,
 • c. alegerea materialului
 • d. platile catre myfav.ro pentru servicii si materiale.

Responsabilitati generale:

Va asumati intreaga raspundere pentru:

 • a. faptul ca toate informatiile pe care ni le furnizati, sunt corecte si complete;
 • b. faptul ca utilizarea site-ului nostru si a serviciilor, se face conform legii si ca nu interfereaza cu utilizarea serviciilor de alte persoane;
 • c. faptul ca ati inteles toti acesti termeni si politici,
 • d. faptul ca sunteti la curent si cunoasteti toate cerintele legale referitoare la utilizarea site-ului;
 • e. informarea noastra, la timp, de orice schimbare a datelor de contact.

Nu veti face urmatoarele:

 • a. nu veti furniza, fara autorizarea noastra scrisa, datele contului, oricarei alte terte parti,
 • b. copia, modifica, distribui, demonstra unei terte parti, decompila sau vinde parti ale acestui site sau continutul lui, in orice mod care ar fi in detrimentul drepturilor noastre sau ale utilizatorilor site-ului

Securitatea site-ului:

Informatiile trimise folosind conexiunile securizate ale site-ului, nu vor fi niciodata trimise pe internet necriptate. Insa toate date electronice sunt succeptibile de a fi potential nesigure la interceptarea de catre altii. Din acest motiv nu putem garanta 100% ca datele transferate nu vor fi monitorizate si citite de catre altii.

Probleme de plata

Daca considerati ca a aparut o greseala in calcului pretului produselor/serviciilor, va trebui sa ne notificati in scris la sediul nostru sau printr-o scrisoare recomandata in cel mult 7 zile lucratoare de la primirea facturii.

Termeni generali:

Acesti termeni si conditii se considera ca parte din contractul incheiat intre noi pentru orice serviciu furnizat prin myfav.ro. Acesti termeni vor inlocui si vor fi prioritari oricarei altei intelegeri mai vechi.

Forta majora

Forta majora exonereaza partile de raspunderea pentru neindeplinirea totala sau partiala a obligatiilor ce le revin.
Prin forta majora se intelege orice eveniment independent de vointa partilor, imprevizibil si inevitabil, aparut dupa intrarea in vigoare a prezentului contract si care impiedica partile sa-si execute, integral sau partial, obligatiile contractuale.

Subcontractare:

Vom putea subcontracta cu oricine altcineva, toate sau numai o parte din obligatiile stabilite prin acesti termeni.

Conditii legale:

Acesti termeni si conditii sunt sub incidenta legilor din Romania si Comunitatea Europeana, si orice actiune in justitie trebuie facuta intr-o organizatie din Romania.

Daca cineva acceseaza si/sau foloseste acest site din alta tara, in afara de Romania, isi asuma responsabilitatea pentru cunoasterea si aplicarea legilor acelei tari de unde a accesat myfav.ro.