Am deschis magazinul de gravura laser Gravez.ro! Vizitati-ne la magazin.gravez.ro
Alegeti limba: Romana Engleza

MyFav.ro

Cum vinzi

Pentru a vinde produse pe site-ul nostru, trebuie sa tineti cont de cateva lucruri. Acestea vor fi expuse mai jos si se pot modifica fara notificati prealabile.

 • Produsele ce pot fi vandute prin acest site trebuie neaparat sa fie gravate sau taiate folosind serviciile noastre. Daca un produs prezentat de un client nu a fost realizat prin noi, acesta va fi scos de pe site
 • Produsele pe care le comanda un client de la dumneavoastra trebuie sa fie executate de noi. De aceea este recomandat sa comandati macar un prototip, pentru a va face o idee a ceea ce vindeti.
 • Noi nu interactionam cu clientii dumneavoastra. Cand un client doreste sa cumpere ceva de la dumneavoastra, acesta va va contacta direct si dumneavoastra stabiliti pretul produsului final si costurile de transport, impachetare sau alte cheltuieli care implica livrarea produsului.
  • Cateva sfaturi pentru o vanzare mai buna

   Incercati sa va promovati produsele si in alta parte, nu doar pe site-ul nostru. Pentru aceasta puteti folosi optiunea "Imparte cu lumea" de pe pagina de prezentare a produsului pentru a trimite emailuri prietenilor sau cunostintelor. Daca aveti un site personal, un blog sau un forum, puteti folosi codul HTML pentru a afisa o caseta cu descrierea produsului, o imagine si un link catre pagina produsului respectiv. In acest fel mai multa lumea va sti de produsele dumneavoastra.

   Folositi imagini descriptive si cat mai "ochioase" pentru produsele dumneavoastra. Imaginile ar trebui sa fie de calitate cat mai buna. Incercati sa adaugati macar o imagine de ansamblu si o imagine de detaliu.

   Folositi o descriere detaliata a produsului pe care doriti sa-l vindeti. Daca un utilizator are de gand sa cumpere ceva, e indicat sa-i oferiti cat mai multe detalii posibil. Daca se afla in dubii asupra utilitatii unui produs, sansele ca acesta sa cumpere ceva de la dumneavoastra scad considerabil. Incercati sa prezentati si cateva detalii tehnice, cum ar fi dimensiunile, grosimea materialului, felul imbinarilor, daca exista, finisajul materialului si cateva situatii in care produsul poate fi folosit.


   Pasii creatiei

   Pasii de mai jos exprima pe scurt intregul proces de creatie. Urmand acesti pasi, vei putea sa-ti adaugi produsele pe site si vei putea comanda produse pentru tine sau pentru clientii tai, castigand bani din aceasta. Pentru o prezentare mai detaliata a procesului de creatie, vizitati sectiunea "Ajutor" a site-ului nostru. Daca mai aveti nelamuriri, puteti sa ne contactati folosind formularul din pagina de "Contact".

   Deseneaza
   proiecteaza deseneaza
   Uploadeaza
   uploadeaza
   Taiem/gravam
   taiem si gravam
   Il livram
   livram produsul
   Asamblezi
   asambleaza produsele
   Si vinzi
   vinde produsele