DataQ Web

DataQ WebSocietatea noastra va pune la dispozitie servicii profesionale de WEB Hosting, WEB Design si Promovare WEB, necesare unei prezente cat mai de succes pe internet si o imagine atragatoare pentru clientii dumneavoastra.

  • web design atractiv si profesional. Pentru o oferta completa dati click aici
  • web hosting la preturi avantajoase si de o calitate superioara. Daca doriti sa va gazduiti domeniul pe serverele noastre gasiti mai multe detalii aici
  • servicii de promovare web, ce includ printre altele optimizare site, inscriere in motoare de cautare si directoare de afaceri. Detalii aici

Pentru a ne contacta va rugam sa folositi pagina noastra de Contact si va vom raspunde in cel mai scurt timp.

Pagina de internet: www.dataqweb.eu sau www.dataq.ro

Gravez.ro

Gravez.roOferim servicii superioare de gravura laser computerizata la comanda, personalizari cadouri, obiecte promotionale, sticle, pahare, stampile, plachete si timbru sec. Daca doriti sa va promovati firma sau un anumit produs, pentru a iesi in evidenta sau pentru a adauga o nota de stil, noi va oferim ceea ce va doriti.

Gravura laser poate fi facuta pe un numar mare de materiale si poate fi aplicata intr-o gama foarte larga de domenii, de la obiecte promotionale si pana la cadouri personalizate si fotogravura. Pentru o prezentare mai detaliata va invitam sa vizitati pagina de Produse si Servicii.

Pentru a primi mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati. Detaliile de contact le gasiti la aceasta pagina.

Pagina de internet: www.gravez.ro sau www.gravuraiasi.ro

Free-HotSpots.ro

free-hotspots.roFREE HotSpots este o metoda usoara si avantajoasa de a utiliza o conexiune broadband la Internet. Folosind tehnologia wireless (Wi-Fi), puteti accesa Internetul la oricare din miile de hot-spot-uri GRATUITE care apar in tot mai multe locuri, cum ar fi hoteluri, cafenele, restaurante si centre comerciale din toata lumea.

Internetul a devenit o necesitate pentru un numar foarte mare de persoane. In ziua de astazi, se gaseste intr-o multitudine de domenii, cu foarte multe aplicatii. Fie ca este vorba de a tine legatura cu cei dragi, de a lucra de la distanta sau pentru petrecerea timpului liber, Internetul a cunoscut chiar si in Romania o crestere impresionanta. Accesul la Internet ofera avantaje care nu ar putea fi obtinute prin alte metode. Iar accesul GRATUIT la Intenet va aduce beneficii la care nici nu v-ati astepta.

Pagina de internet: www.free-hotspots.ro

Fotogravura.ro

fotogravura.roMultumita noilor tehnologii laser, fotogravura este acum foarte accesibila, atat din punct de vedere al costurilor, cat si ca durata de executie. Folosind avantajele pe care le ofera tehnologia laser, a fost creata fotogravura laser. Aceasta are aplicatii in numeroase domenii, iar singura limita este imaginatia dumneavoastra. Daca ar fi sa enumeram numai cateva dintre acestea:

  • fotogravura funerara pe granit sau pe materiale speciale laserables
  • fotogravura pe produse din piele
  • personalizarea cadourilor din diferite materiale (plastic, lemn, metal, marmura, granit, etc.) prin fotogravura
  • personalizarea obiectelor proprii pentru a adauga o nota de unicitate

Pagina de internet: www.fotogravura.ro

Expert Contabil PE

ExpertContabilPE.roCabinet de Expertiza contabila PE este o societate de expertiza contabila, avand ca obiecte de activitate: servicii de contabilitate primara si de gestiune, contabilitate financiara, consultanta fiscala, audit intern, expertiza financiar-contabila.

Avand o vasta experienta in domeniul contabilitatii, am inceput sa furnizam clientilor nostrii servicii integrate in domeniul financiar-contabil. Am inclus in oferta noastra servicii de gestiune comerciala, imobilizari, resurse umane si nu in ultimul rand managementul financiar-contabil.

Societatea noastra este membra a "Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania".

Pagina de internet: www.expertcontabilpe.ro